Zwolle/Deventer: verkoopadviseur shop-in-shop Budget Energie - MediaMarkt

Omschrijving

Jij bent op zoek naar een commerciële functie in de omgeving van Zwolle en Deventer, waar je in persoonlijk contact staat met je klanten. Jij leest lichaamstaal als geen ander en weet hoe je hierop in kan spelen. Je weet hoe je jezelf kan motiveren en je bent pas tevreden als je jouw targets hebt gehaald. Je bent fulltime of parttime beschikbaar en wil beloond worden voor je prestaties. Dat is mooi, want in de functie van verkoopadviseur heb je een basisloon van € 11,00 per uur en een mooie bonus per afgesloten contract!

 

Wat ga je doen? 

Ons doel is om in 2020 één miljoen klanten te hebben en jij speelt daar als verkoopadviseur een belangrijke rol in. Je bent namelijk (mede)verantwoordelijk voor de groei van Budget Energie. Hoe ga je dit doen? 
Proactief benaderen van klanten en hen adviseren over energievraagstukken; 

 • Verkopen van energiecontracten afkomstig uit zowel warme als koude leads; 
 • Je bent het visitekaartje van Budget Energie en dit straal je ook uit;
 • Service bieden en helpen van klanten, ongeacht waar ze voor komen. 

 

Waar kom je terecht?

Budget Energie is een ondernemend, snelgroeiend energiebedrijf, met het hoofdkantoor gevestigd in hartje Amsterdam. In zeven jaar tijd zijn we van start-up uitgegroeid tot een bedrijf dat dagelijks aan ongeveer 350.000 consumenten groene, maar tóch goedkope energie verkoopt. Om de groei te blijven realiseren is Budget Energie vanaf 1 januari 2018 met een shop-in-shop te vinden in alle 50 vestigingen van MediaMarkt, verspreid door heel Nederland. De sfeer is per vestiging verschillend, maar er werken allemaal ambitieuze en gedreven mensen. De sfeer is collegiaal, maar ook competitief.

 

Sinds midden 2018 zijn Budget Energie en NLE samen verdergegaan als energie- en telecombedrijf en vallen zij onder het werkgeversmerk Nuts Groep. Budget Energie en NLE blijven twee aparte merken. NLE is momenteel gevestigd in Rotterdam en Budget Energie in hartje Amsterdam; in een gloednieuw pand op de Reguliersdwarsstraat. NLE verhuist hier binnen enkele maanden ook naartoe.

Wat neem jij mee?

Mensen vertrouwen snel op jou in de rol van verkoopadviseur en je bent niet bang om op deze mensen af te stappen. Daarnaast is het fijn als je: 

 • Beschikt over minimaal een mbo 4 niveau; 
 • Ervaring hebt met commerciële werkzaamheden; 
 • Beschikbaar bent voor 24-40 uur per week, inclusief avonden en weekend; 
 • Flexibel bent ingesteld, zodat je kan wisselen tussen verschillende vestigingen binnen de regio.

 

Belangrijker nog is dat jij beschikt over doorzettingsvermogen, overtuigingskracht, energie en een flinke dosis lef! Sales maken is niet altijd even makkelijk, maar jij zet door en geeft niet op. Daarnaast ben je leergierig en eager om alle ins en outs van de energiemarkt je eigen te maken. Je gaat met plezier naar je werk, komt dus altijd op tijd en maakt net voor sluitingstijd nog die laatste sale!

 

Wat krijg je ervoor terug?

Voor niets gaat de zon op, dat weten wij natuurlijk ook. Wat kan je dus van ons verwachten:

 • Een startsalaris van € 11,00 per uur (€ 1.906,- op fulltime basis);
 • Bonus voor elk contract dat je verkoopt;
 • Volledige reiskostenvergoeding en overwerkvergoedingen;
 • Mooie persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen;
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Shopmanager;
 • Een werkplek vlak bij huis, want MediaMarkt zit in heel Nederland;
 • De werksfeer is prettig en informeel.

 

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Jerry Garnier of bekijk even zijn LinkedIn. Appen of bellen kan via 06- 58926071. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.