Shopmanager shop-in-shop Budget Energie - MediaMarkt

Omschrijving

Jij bent op zoek naar een commerciële functie in de omgeving van Nieuwegein, waar je als meewerkend voorman jouw team met verkoopadviseurs aanstuurt. Jij weet als geen ander hoe je mensen moet motiveren en hoe je ervoor moet zorgen dat resultaten worden behaald. Daarnaast weet je hoe belangrijk samenwerken is, want zonder jouw partners in de MediaMarkt geen business! Je bent inzetbaar voor 32-40 uur per week en wil beloond worden voor je prestaties. Dat is mooi, want in deze functie heb je een basisloon van € 12,50 per uur en een bonus afhankelijk van de behaalde teamresultaten.


Wat ga je doen? 

Ons doel is om in 2020 één miljoen klanten te hebben en jij speelt daar als shopmanager een belangrijke rol in. Je bent namelijk (mede)verantwoordelijk voor de groei van Budget Energie. Hoe ga je dit doen? 

 • Samenwerken met jouw team van verkoopadviseurs om maximaal resultaat te realiseren; 
 • Verkopen van energiecontracten afkomstig uit zowel warme als koude leads; 
 • Je geeft het goede voorbeeld en weet anderen te motiveren;
 • Monitoring door middel van functioneringsgesprekken en performance calls; 
 • People management op gebied van samenstelling van het team, roostering en planning. 


Waar kom je terecht?

Budget Energie is een ondernemend, snelgroeiend energiebedrijf, met het hoofdkantoor gevestigd in hartje Amsterdam. In zeven jaar tijd zijn we van start-up uitgegroeid tot een bedrijf dat dagelijks aan ongeveer 350.000 consumenten groene, maar tóch goedkope energie verkoopt. Om de groei te blijven realiseren is Budget Energie vanaf 1 januari 2018 met een shop-in-shop te vinden in alle 49 vestigingen van MediaMarkt, verspreid door heel Nederland. De sfeer is per vestiging verschillend, maar er werken allemaal ambitieuze en gedreven mensen. De sfeer is collegiaal, maar ook competitief.

 

Sinds midden 2018 zijn Budget Energie en NLE samen verdergegaan als energie- en telecombedrijf en vallen zij onder het werkgeversmerk Nuts Groep. Budget Energie en NLE blijven twee aparte merken. NLE is momenteel gevestigd in Rotterdam en Budget Energie in hartje Amsterdam; nu nog op de Vijzelstraat, maar op korte termijn in een gloednieuw pand in de Reguliersdwarsstraat. NLE verhuist hier binnen enkele maanden ook naartoe.

Vereisten

Natuurlijk zijn er een aantal dingen belangrijk, maar het voornaamste is dat jij het goede voorbeeld geeft en zelf de beste wil zijn. Daarnaast is het fijn als je: 

 • Beschikt over minimaal een mbo 4 niveau; 
 • Bij voorkeur ervaring hebt in een leidinggevende positie; 
 • Ervaring hebt met commerciële werkzaamheden; 
 • Beschikbaar bent voor 32 - 40 uur per week, inclusief avonden en het weekend; 
 • Flexibel bent ingesteld, zodat je kan wisselen tussen verschillende vestigingen.


Belangrijker nog is dat jij beschikt over doorzettingsvermogen, overtuigingskracht, discipline en een flinke dosis lef! Sales maken is niet altijd even makkelijk, maar jij zet door en geeft niet op. Daarnaast ben je leergierig en eager om alle ins en outs van de energiemarkt je eigen te maken. Je bent graag de bindende en sturende factor in je team, die zorgt voor een goede samenwerking en topresultaten als team!


Wat krijg je ervoor terug? 

Voor niets gaat de zon op, dat weten wij natuurlijk ook. Wat kan je dus van ons verwachten:

 • Een startsalaris van € 12,50 per uur (€ 2.167,- op fulltime basis);
 • Een bonus vastgesteld op basis van teamresultaten;
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,00 per dag;
 • Persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen;
 • Een prettige en informele werksfeer.


Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Neem dan contact op met Rachelle Oortwijn via 06 23 06 27 33. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.