Salesmedewerker outbound (Rotterdam, 16-35 uur)

Omschrijving

Sales en service zijn jouw middle names. Jij bent namelijk commercieel ingesteld, maar verliest nooit de wensen van de klant uit het oog. Je snapt het belang van klantbehoud en doet er alles aan om de contracten van onze klanten op een adviserende manier tóch te verlengen. Voor elk contract natuurlijk een bonus, waardoor je uurloon kan oplopen tot € 15,00 bruto per uur! Ook lekker is onze locatie in het centrum van Rotterdam en de flexibele arbeidstijden. 


Waar kom je terecht? 

Als salesmedewerker kom je te werken in Rotterdam waar het commerciële hart van Nuts Groep zit. Nuts Groep is een relatief jonge speler op de energie- en telecommarkt met merken als NLE en Budget Energie.

Op de retentieafdeling ben je samen met 25 collega’s ervoor verantwoordelijk dat de huidige klanten van NLE of Budget Energie ook echt onze klanten blijven. De mensen die hier werken gaan elke dag vol voor de winst, maar houden ook zeker van een geintje. Sales battles, uitjes, loeiende sirenes bij het halen van een sale… alles voor de teamspirit! Er wordt geen gebruik gemaakt van scripts, dus je mag helemaal zelf weten hoe je jouw sales skills het beste tot hun recht laat komen. Geen klant of situatie is hetzelfde. Volop uitdaging dus als retentiemedewerker! 


Wat ga je doen? 

In 2020 willen we één miljoen klanten hebben. Jij als salesmedewerker bent hiervoor heel erg belangrijk! Jij bent er namelijk voor verantwoordelijk dat onze klanten ook echt klant blijven. Het bestaande contract loopt namelijk af en jij bent daar om de klanten zelf te bellen en ze te: 

 • Adviseren over het beste contract door middel van een persoonlijk en eerlijk gesprek; 
 • Overtuigen van de voordelen om bij NLE of Budget Energie te blijven;
 • Verlengen door middel van jouw enthousiasme en overtuigingskracht. 

Afhankelijk van jouw sales skills zal je jezelf ontwikkelen binnen verschillende campagnes. Hier krijg je uiteraard allerlei (interne) trainingen voor aangeboden. 

Vereisten

Superleuke functie toch? Wij denken dat jij dit het beste kan uitvoeren als je jezelf herkent in het volgende:

 • Minimaal mbo 4 werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring met salesactiviteiten; 
 • Overtuigingskracht en servicegericht met een echte drive op resultaten; 
 • Flexibel inzetbaar tussen de 16 – 35 uur per week en voornamelijk avonden & zaterdag.

Voldoe je niet aan bovenstaande ‘eisen’, maar weet je zéker dat deze baan bij jou past? Dan laat ik mij graag door je overtuigen!


Wat krijg jij ervoor terug?

Voor niets gaat de zon op, dat snappen ook wij. Hier dus nog even concreet wat jij kan verwachten: 

 • Salaris dat kan oplopen tot € 15,00 bruto per uur!
 • Reiskostenvergoeding; 
 • 8% vakantietoeslag; 
 • Trainingen zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot je inzetbaar bent op de moeilijkste campagnes;
 • Ondernemende en ambitieuze bedrijfscultuur met doorgroeimogelijkheden;
 • Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. 


Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen? Neem dan contact op met Melissa Hagendijk of bekijk even haar LinkedIn. Appen of bellen kan via 06- 41064798. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.