Meewerkstage IT Systeembeheer

Omschrijving

Jij bent op dit moment bezig met een mbo-niveau 3 of 4 IT opleiding en wil graag je kennis uitbreiden met praktijkervaring. Dit wil je graag gaan opdoen door stage te gaan lopen voor ongeveer 4 dagen per week binnen een organisatie waar je veel kan leren. Dat komt goed uit, want binnen onze organisatie in hartje Amsterdam hebben wij een leerzame stageplaats open staan. 

 

Waar kom je terecht?

Energie- en telecombedrijf Nuts Groep is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse en Belgische markt. Met diverse merken (o.a. NLE en Budget Energie) levert Nuts Groep stroom, gas en telecomdiensten. Ons kantoor bevindt zich in hartje Amsterdam; nu nog op de Vijzelstraat, maar op korte termijn in een gloednieuw pand in de Reguliersdwarsstraat. We worden gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden en we doen zoveel mogelijk zelf. Dat kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen, dus er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. 

 

Nuts Groep ontwikkelt alle Core applicaties binnenshuis, waarbij een deel van de ontwikkelcapaciteit wordt verzorgd door onze nearshoring partner. Wij werken op basis van de Scrum- en Agile-methodiek. We werken in teams die zich dagelijks bezighouden met het bouwen van software op een kwalitatief hoogwaardig niveau, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne technologieën. 

 

Wat ga jij leren?

We staan voor een spannende periode op IT gebied, want begin april verhuizen we naar een nieuw pand. Gedurende jouw stage zal je dus zien hoe het hele proces loopt vanaf het moment van oplevering van de plattegrond tot aan de inrichting. Daarnaast kan je denken aan taken als:

 • Werkplekbeheer, gereedmaken van laptops/desktops;
 • Inrichten en onderhouden van systemen;
 • Afhankelijk van je eigen proactiviteit zal je meer taken gaan oppakken. 


Met wie ga je dit doen?

Je komt terecht in een professioneel en betrokken team van drie collega’s. Eén van hen is ooit bij ons begonnen als stagiair en weet dus precies wat jij wil leren! Je zal dan ook met hen meelopen en je krijgt alle ins en outs te zien op het gebied van systeembeheer. Daarnaast kom je veel samen te werken met andere mensen binnen het internationaal samengestelde IT team. Wellicht ten overvloede, maar Engels moet dus geen probleem voor je zijn. 

Vereisten

Wij praten liever niet over vereisten, maar het is wel handig als je jezelf herkent in het volgende:

 • Je bent bezig met een opleiding mbo-niveau 3 of 4 in een IT richting;
 • Bent minimaal 4 dagen per week voor 6 maanden beschikbaar;
 • (Basis) ervaring met Windows 10 & Active Directory. Skype for Business is een pre;
 • Engels spreken is voor jou geen probleem. 


Wat kan je verwachten?

Natuurlijk ontzettend leuke collega’s op een toplocatie in Amsterdam. Daarnaast:

 • Een stagevergoeding van € 300,- bruto;
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,- netto per dag;
 • Een gezamenlijke lunch in onze kantine;
 • Persoonlijke begeleiding;
 • Leuke activiteiten zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels en meer!

 

Sollicitatieprocedure

Na jouw sollicitatie zal er telefonisch contact worden opgenomen door de recruiter. Hierna word je bij ons op kantoor uitgenodigd voor een face-to-face-gesprek.

 

Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? App of bel dan naar Melissa Hagendijk via 06-41064798 of mail naar m.hagendijk@nutsgroep.nl. Je kan natuurlijk ook even kijken op mijn LinkedIn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.