Klantenservicemedewerker (Amsterdam, hbo, 32-40 uur)

Omschrijving

Jij bent een sociaal persoon en vindt het leuk de hele dag in contact te staan met mensen. Je geeft graag advies. Is er een probleem? Dan vind jij graag de beste oplossing. Daarnaast ben je op zoek naar een baan waar je jezelf kunt zijn én jezelf kunt ontwikkelen. Herken je je in voorgaande punten? Mooi, dan kun je bij Nuts Groep voor 32-40 uur aan de slag als klantenservicemedewerker. Naast de uitdaging en gezellige werksfeer, is de maandelijkse beloning van € 2.053, - (o.b.v. fulltime) ook niet verkeerd!

 

Leuk hoor, maar wat ga ik precies doen?

Aangezien we in 2020 één miljoen klanten willen hebben, ben jij als klantenservicemedewerker hard nodig! Jij bent er namelijk voor om onze klanten topservice te bieden. Taken die hierbij horen zijn:

 • Klanten telefonisch, maar ook via e-mail, social media en chat te woord staan;
 • Verwerken van gespreksgegevens en afspraken in het CRM systeem;
 • Proactief meedenken over procesverbeteringen.

Om er zeker van te zijn dat jij de beste service kan verlenen zal je starten in een trainingscampus samen met ongeveer zes tot acht anderen. Hier leer je van alles over de energiemarkt (geloof ons, het is echt niet zo saai als dat je denkt). 

 

Waar kom je terecht?

Sinds midden 2018 zijn Budget Energie en NLE samen verdergegaan als energie- en telecombedrijf en vallen zij onder het werkgeversmerk Nuts Groep. Budget Energie en NLE blijven twee aparte merken. NLE is momenteel gevestigd in Rotterdam en Budget Energie in hartje Amsterdam; nu nog op de Vijzelstraat, maar op korte termijn in een gloednieuw pand in de Reguliersdwarsstraat. NLE verhuist hier binnen enkele maanden ook naartoe.

 

We worden gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden en we doen zoveel mogelijk zelf. Dat kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen dus er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

  En niet geheel onbelangrijk, is dat we tussendoor veel plezier maken, want werk is vooral leuk als je het naar je zin hebt. Zo lunchen we samen, hebben we veel feesten en heb je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals de bootcamp of het voetbaltoernooi.

Vereisten

Wij praten liever niet over vereisten, maar geloven wel dat je deze functie het beste kan uitvoeren als je in ieder geval bezit over een ontzettend goed (ochtend)humeur én gezelligheid, zodat je past binnen het team. Daarnaast:

 • Heb je minimaal een hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Ben je beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
 • Vind je het belangrijk dat mensen worden voorzien van de beste service;
 • Wil je niet met een script werken, want jij weet gewoon hoe je met mensen moet communiceren.

Om de twee weken start er een trainingscampus. Er zit vast wel een moment tussen dat je kan. Voldoe je niet aan alle eisen, maar ben je wel overtuigd dat Budget Energie als organisatie bij jou past? Ook dan horen we graag van jou! 

 

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken op een fantastische werkplek en met ontzettend leuke mensen. Daarnaast:

 • Startsalaris van € 11,84 per uur (€ 2.053,- op fulltime basis);
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,- netto per dag;
 • Uitstekende training;
 • Continue ontwikkeling op jouw communicatieskills; 
 • 8% vakantietoeslag; 
 • 6% pensioen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Leuke activiteiten, zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels op ons dakterras en meer;
 • Lunch, vers fruit en massagedagen.


Sollicitatieproces

Na jouw sollicitatie zal er telefonisch contact worden opgenomen door de recruiter. Hierna word je bij ons op kantoor uitgenodigd voor een face-to-face-gesprek met de teamleider, zodat je ook gelijk jouw toekomstige werkplek kan zien. Daarnaast ga je ook nog even meeluisteren met één van de huidige medewerkers. Na afloop heb je dan een goed beeld van de functie.

 

Vragen & contactpersoon 

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? App of bel naar Rachelle Oortwijn via 06-23062733. Mailen mag natuurlijk ook en dat kan via rachelle.oortwijn@nutsgroep.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.