Ervaren systeembeheerder (Amsterdam, 40 uur)

Omschrijving

Jij bent inmiddels een expert op het gebied van Microsoft-producten en virtualisatie-oplossingen. Niet alleen in het onderhouden, maar ook in het beheren en ontwikkelen ervan. Door deze kwaliteiten ben jij onmisbaar als we de groei van onze organisatie willen voortzetten!

 

Nuts Groep is actief in de energie- en telecombranche. Een zeer concurrerende markt waardoor we continu moeten blijven ontwikkelen. Niet alleen interne processen, maar ook door bijvoorbeeld nieuwe producten op de markt te brengen. We groeien hard en  willen al onze klanten ook tijdens deze groei zo optimaal  mogelijk kunnen blijven bedienen. We werken daarom met innovatieve IT producten (zoals AWS), bouwen onze core applicaties zelf en we werken op basis van Scrum- en Agile-methodiek. Onze IT teams houden zich dagelijks bezig met het bouwen van software op een kwalitatief hoogwaardig niveau, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne technologieën. We zoeken dan ook mensen die zich als een vis in het water voelen bij verandering, want dat ga je hier zeker meemaken! 


Jouw eerste project

In 2020 willen we één miljoen klanten hebben en kunnen bedienen. Een optimale werking van Skype for Business en Anywhere365 is hiervoor onmisbaar. Op dit moment worden Skype for Business en Anywhere365 binnen de organisatie al gebruikt, maar dit kan nog veel beter! Door jouw ambitieuze, proactieve houding en ervaring in het ontwikkelen hiervan krijg je de vrije hand om dit product te optimaliseren.

 

Daarnaast ben je medeverantwoordelijk als het gaat over het gehele beheer en de architectuur van de ICT infrastructuur. Denk hierbij aan het inrichten en onderhouden van systemen, netwerkbeheer, telefonie, ondersteuning van de development teams en monitoring. Ook ga je je bezighouden met:

 • Beheren en leveren van verbeterplannen voor de server en de netwerkomgeving, om dit vervolgens te implementeren;
 • Vertalen van wensen vanuit de business naar IT oplossingen;
 • Projectmatige werkzaamheden op het gebied van systeembeheer;
 • Coachen van junioren en medioren, want dat geeft je energie!


Met wie ga je dit doen?

Je komt terecht in een hecht en divers team van zeven collega’s, bestaande uit werkplekbeheerders, specialisten in Windows en Linux, een product owner en een leidinggevende. Ze hebben veel wederzijds respect voor elkaar, maar naast professionaliteit op de werkvloer is het ontzettend belangrijk dat je kan lachen! Dit is overigens niet alleen in dit team, maar heel de organisatie bestaat uit ambitieuze mensen die houden van plezier maken. Leuke activiteiten, zoals bootcamp en vrijdagmiddagborrels op ons dakterras dragen hier dan ook zeker aan bij.

Vereisten

Wij praten liever niet over vereisten, maar geloven wel dat je de functie van ervaren systeembeheerder het beste kan uitoefenen als je:

 • Minimaal vijf jaar ervaring hebt als systeembeheerder;
 • Veel kennis hebt van Windows-omgevingen (AD, GPO, Exchange, Skype For Business en Anywhere365);
 • Veel ervaring hebt met virtualisatie-omgevingen (VMWare) en storage oplossingen;
 • Zowel in het Nederlands als Engels goed uit de voeten kan;
 • Pre: Ervaring hebt met Cloud-diensten zoals AWS, Azure;
 • Pre: Certificering in MCSE/MCITP en ervaring met Scrum, Leon en DevOps.


Wat krijg je ervoor terug? 

Natuurlijk ontzettend leuke collega’s, een toplocatie én veel uitdagingen. Maar voor niets gaat de zon op, dat weten wij ook. Hiernaast ontvang je dan ook;

 • Marktconform salaris, vaag begrip, hé? We horen graag wat je zelf in gedachten hebt en het is voor ons totaal afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Contract voor één jaar met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om bij te kopen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Maximaal 5% prestatiebonus;
 • 6% pensioenregeling zonder eigen bijdrage;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.


Sollicitatieprocedure

Na jouw sollicitatie zal er telefonisch contact worden opgenomen door de recruiter. Hierna word je bij ons op kantoor uitgenodigd voor een face-to-face-gesprek met de teamleider Systeembeheer en IT manager. Vervolgens maak je in een tweede gesprek kennis met twee nader te bepalen mensen. 

 

Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? App of bel naar Melissa Hagendijk via 06-41064798. Mailen mag natuurlijk ook en dat kan via m.hagendijk@nutsgroep.nl. Je kan natuurlijk ook altijd even kijken op haar Linkedin.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.